Over LeoMont

LeoMont

Leo

Mont

LeoMont

= Leeuw (Koning van het dierenrijk. Moedig, Krachtig, Trots.)

= Berg (Gedeelte van het landschap dat zich herkenbaar verheft t.o.v.haar omgeving.)

= Extra Rendement, Risicobewust Beleggen, Actief Beleggingsbeleid.

 LeoMont B.V. is 25 juli 2008 opgericht en wordt gevoerd door Gökhan Erem en Geert-Jan Nikken.

LeoMont B.V. verleent uiteenlopende financiële diensten aan professionele alsook particuliere beleggers. Bekende producten van LeoMont zijn Macro Future Fund, E+N Portefeuilles en LeoMontFonds. ING, Binck, ABNAMRO, Saxobank, IG Markets en Goldmans Sachs zijn in de loop van de jaren onderdeel van de professionele klantenportefeuille van LeoMont geworden.

Onze unieke wijze van analyse van de financiële markten en dynamische risicobeheersing heeft geresulteerd in onze specialistische wijze voor het beheren van beleggingen in beursgenoteerde vermogenstitels. Wij hanteren altijd reproduceerbare en objectief meetbare analysemethodes en houden daarbij de doelstelling van de belegging altijd in het vizier.

De toepassing van onze analyses en strategieën resulteert in een beleggingsbeleid dat een stabiele waardeontwikkeling van uw geinvesteerde kapitaal mogelijk maakt. Onze analyses en meningen zijn vanaf 2016 te lezen op TradeIdee.nl

 Wilt u meer weten, neem contact met ons op. Wij zijn altijd bereid om deze en andere aspecten van ons bedrijf met u te bespreken. Klik hier of bel +31 20 8200 128.